tisdag 10 februari 2009

hemma igen

Det har hänt en hel del se´n jag skrev sist - sorgen över Ivra är fortfarande skärande, första veckan utan henne klarade jag inte av att sova hemma öht utan sov hos min särbo. Han fyllde 40 och vi bestämde oss hastigt för att ta en sista minuten till Thailand för att fira honom och för att jag skulle få komma bort ett tag.
Nix har varit hos Ann-Sofie i Arbrå och tydligen skött sig exemplariskt ;) Jätteskönt att det gick bra och han mådde prima när jag haämtade honom. Han hade en sejour hos Grethe också på nå´ra dagar, vilket var populärt :)

Vi åkte till Hua Hin och hade två underbara veckor! Vi solade, badade, åt på restaurant, åkte på utflykter, hyrde moppe - en nära döden upplevelse som jag inte rekommenderar till så många andra, jag hade aldrig vågat åka med nå´n annan än Magnus :) han är van mc förare, vi åt prisbelönt pizza - himmelskt god! Red elefant och träffade en massa olika människor från olika länder. En av utflykterna var med privatchaufför till floden Kwai och tigertemplet - vilken upplevelse! Floden och den flytande marknaden på väg dit i all ära, men tigrarna! Känslan att ha en tiger (eller nåja, tigerhuvud då) i knät är obeskrivlig!
Jag har precis gjort en ny hemsida: http://ulrikashunderi.dinstudio.se/
Grethe och jag håller på för fullt med förberedelser inför kommande kurser, vi ska vara med i LjusdalsPosten som vill skriva om oss och Canis, vi ska ha informationskvällar på Studiefrämjandet runt om i distriktet för att marknadsföra oss och nå ut till alla hundägare. Vi har mycket att stå i och min skola blir lidande... har fått mer jobb på gymnasiet också så nu har jag 40% där i naturkunskap så ni förstår att tiden inte riktigt räcker till allt som jag vill och måste göra... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar