tisdag 23 juni 2009

Det händer mycket och jag har varit lat och inte skrivit något på länge nu...
Förra helgen var vi i Trondheim för träff två på elitgruppen - som vanligt mycket bra träning och många goda råd med sig hem! :) Morten och Cecilie är verkligen kanonbra instruktörer! Och det var fantastiskt roligt att träffa de andra i gruppen! Nästa vända blir i augusti :)

Vi har inte tränat så mycket innan Trondheim pga jobb och studier har tiden inte räckt till, men nu har jag satt fart ordentligt istället. Efter ett par träningspass kan nu Nix gå sakta rakt framför mig i 25-30 m utan problem - han ör verkligen otrolig denna hund, bara jag hittar rätt knapp så behövs det inte mång rep för att han ska fatta galoppen :O Tungapporten klarar han också av att sätta sig med, även om det blir lite baktungt ibland så klarar han det! Lille mannen... han strävar och jobbar med den och gör det kanonbra! :)
Om två veckor ska vi tävla högre sök, så jag hoppas att jag får ihop någon form av framåtsändande innan dess ;)

Kurserna under somamren och början av hösten håller på att fyllas sakta med säkert - ska bli jättekul att ha tävlingslydnad i Gävle och jaktkurserna här hemma.
Grethe och jag planerade de längre kurserna/utbildningarn för 2010 igår och jag la ut dem på hemsidan igår kväll - det blir två tränarutbildningar nästa år, en i Gävle/Falun varannan gång och en på vardager i Stockholm. Jag kommer också att köra en elitgrupp i lydnad i Stockholm och en i sök här i Järvsö/Ljusdal (vi har ju bra tillgång till marker häruppe), eventuellt kan det bli en helgkurs i sök i Klotenområdet också, men det är inget klart ännu. Kortare kurser till våren kommer vi att lägga ut under senhösten/början av vintern. Privatlektioner kan alltid bokas i mån av tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar