onsdag 10 oktober 2012

Välkommen Marwin!

I måndags hämtade jag hem lille Marwin, eller Qulingen´s Första Gary som han heter i stamtavlan :) Det gick fort att bestämma sig efter att jag varit till Annika och Tomas och tittat i torsdags kväll... Jag är ju inte känd för att grubbla på beslut speciellt länge när jag väl hittat vad jag letat efter ;)

Marwin är en liten riesenkille på 10,5 vecka som jag hoppas ska tycka att det är kul att träna sök, spår och lydnad med mig. Han har varit superduktig och sovit hela nätterna både mån o tis. Full i bus och gos är han alldeles underbar! Med på jobbet redan igår, det har funkat kanonbra! Långsam tillvänjning av omgivningarna utanför lärarrummet och hans plats under mitt skrivbord. Idag var han med ut på brukshundklubben när eleverna hade specialidrott och tittade på lite hundar och en massa konstiga hinder, men han ar allt med ro och lägger sig att vila när han blir trött.

Han har koll på att han ska lystna på "Marwin" nu, det är bra med godis ;) han kommer som ett skott när jag visslar och sätter sig jätteduktigt framför mig för att få en godis, sötnöten :) så nu har jag börjat säga hit när han är på väg mot mig i full kareta. Igår kväll testade vi lite att han ska vänta på godisen (förstadiet till omvänt lockande) och det fattade han direkt :)

Superkul med en glad, busig, gosig valp i huset (och ja, han sover i sängen), Nix håller väl inte riktigt med mig ännu, men det kommer nog, han är iaf jättesnäll med Marwin :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar