tisdag 27 augusti 2013

Saknar er!

Har nu varit i London i snart en månad, det är helt fantastiskt, men jag saknar alla er där hemma och ffa hundarna!!! Det är vansinnigt tomt utan dem, men jag kanske vänjer mig...? Min hyresvärd har en 7 år gammal labrador som är en liiiten tröst, Hannah är dock 7 år och har ledproblem så det är inte alls som mina egna tyvärr.
Nu låter detta väldigt negativt och på ett sätt är det ju det, men nu tog jag beslutet att flytta hit och prova något annat i livet och jag tror faktiskt att jag gjorde rätt, när jag slår ihop allt som lett mig hit så är det ändå rätt beslut.
Har funderat på om jag ska göra verklighet av mina vaga planer och faktiskt skriva den där boken jag tänkt på så länge, det skulle vara kul att göra ett försök! Vi får se om alla idéer ramlar på plats och kan komma ut på papper :)
Hur som helst så har jag ändå inte sagt upp mig helt i Sverige, jag kommer fortfarande att åka hem emellanåt och kanske det kan bli någon helgkurs ibland om intresse finns! Jag är numera inte franchisetagare i Canis, men fortsätter ändå lite på egen hand. Kanske blir det någon liten verksamhet här i London så småningom, vi får se hur tiden räcker till.
Jag ska försöka lägga in lite här ibland så jag inte släpper all kontakt, har ju också FB-sidan där man kan nå mig enkelt. Hemsidan är nedlagd.
ha det gott så länge så ses vi förhoppningsvis snart!
/ulrika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar