söndag 22 februari 2015

Elmleas Tryp Away :)

Det har inte varit någon aktivitet här på bloggen på ett par år, jag beklagar detta, men det har varit fullt upp här i London :) Dock lovar jag bättring framöver, jag har också återtagit mitt domännamn klickerfokus.se som kommer att kopplas till den här bloggen.

Jag kan också lova lite nyheter under våren, än så länge på planeringsstadiet, men jag tror det kommer att bli riktigt bra!

Jag vill presentera Elmleas Tryp Away "Tryp" f: 140220 och alltså 1 år i fredags :) Jag köpte honom i oktober och vi håller på och lär känna varandra. Han har talang för lydnad så nu när vardagen börjar fungera bra har jag lagt mer och mer fokus på lydnadsträning inför tävlingsdebut i framtiden :)
Tryp förgyller mitt liv och jag känner mig hel igen! Även om det visade sig vara ett helt äventyr att skaffa hund här i London med en bostadsmarknad som mer liknar vilda västern än något annat och inga hyresvärdar som accepterar hundar så löste det sig till slut via bekantas bekanta, hundmänniskor är sig lika världen över tack och lov! :)


Förutom träning och välbehövliga långpromenader med Tryp så ägnar jag en del av min fritid åt att rida, jag njuter i fulla drag av att ha återupptagit ridningen och att ha förmånen att få rida drottningens hästar i Hyde Park! Jag har fått ynnesten att bli accpeterad som Civilian Supporter Rider med One Troop Blues & Royals inom Drottningens Household Cavalry, jag får alltså motionera deras hästar på morgnarna innan jobbet! :) En helt otrolig känsla :)

På bilden t.v. är Gustavus (t.v.) och Caroline (t.h.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar