onsdag 9 april 2008

och våren tog semester

utan att tala om när den kommer tillbaka... Snöar hysteriskt häruppe, har kommit 1 dm klampsnö redan och ingen avmattning i syne. I helgen när vi var i Marma blommade blåsipporna ikapp med varann, men här ska det tydligen snöa :9

Jaja, bara att se fram emot resan till England och våren där, åker på söndag så nu är förberedelserna av det mer hysteriska slaget :) Sörjer att vi inte kan åka på Gränsvallarlägret, men hälsar alla där och hoppas få se er till sommaren istället!

Var på klubben igårkväll när jag kom hem från Gävle och tränade lite med störningar, annars blir det mycket träning hemma, iofs är katten en bra störning :) även hon verkar tycka att det är jättekul att träna hund ;)

Katten ska bo hos pappa när jag är i England och hundarna har den otroliga turen att de får åka till Malin och bo på hennes hundpensionat (Häggesta Hund & Katt i Bollnäs) Så nu kan jag tryggt åka och veta att de alla tre har det kanonbra!

Väntar på besked om hur det gått med min hemläxa från Canis, men har inte hört något ännu, hoppas den är godkänd! Håll tummarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar